Ny ZULU-serie solgt til Norge, Sverige og Finland

’Perfekte Steder’, som nu er på vej med sæson 2, er en del af TV 2 ZULUs nye programtilbud til de yngre danskere. Serien er samtidig den første ZULU-fiktionsserie, som er solgt til tre nordiske lande.

TV 2 ZULUs kærlighedsserie ’Perfekte Steder’ fik premiere i oktober 2017 og var en del af den fornyede ZULU-programflade med større relevans for de yngre seere og brugere. Og serien blev ikke alene en succes, når det gjaldt interessen på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY.

Serien er også blevet solgt til de tre store nordiske lande, Sverige, Finland og Norge, hvor premieresæsonen vises på henholdsvis SVT, YLE og TV 2 Norge inden sommerferien. Det er første gang, at en ZULU-fiktionsserie er solgt til alle disse lande.

– Generelt har vi mødt rigtigt god interesse for den første sæson af ’Perfekte Steder’, og også den kommende sæson 2 forventer vi at sælge til flere lande. De nordiske lande, som vi allerede har visningsaftaler med, har bestilt og fået dele af den nye sæson til gennemsyn, siger Mette Vorm, som er senior editor for international distribution hos TV 2 Programafdelingen.

Premieren på sæson 2 af ’Perfekte Steder’ kan ses på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY fra mandag 23. april, og her er valg et tema, som gennemsyrer sæsonen.

– Der er stadig store følelser på spil, men der er også hverdagen, hvor man skal vælge hinanden, vælge karriere, venner og indimellem bare vælge en potteplante til soveværelset. ‘Perfekte Steder’ handler om livet i 20’erne, når det er bedst og værst. Det at træffe valg gør sig gældende hele livet, men det er i 20’erne, du lærer, hvordan livet handler om at gå på kompromis. At der er konsekvenser af de valg, du træffer – uanset om du gør det for dig selv eller for andre. Det er ikke altid nemt, for kærlighed har også konsekvenser, siger Maj-Britt Landin, Executive Producer, TV 2 Fiktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *