Boxer Television – Digital TV I hele din stue antenne

Vi kender alle Boxer-reklamer med den store Robert, der gik til København. Dette eksemplificerer direkte præcis samme måde Boxer TV har krydset linjen som mange andre virksomheder. Vi har kigget nærmere på Boxer TV

Boxer TV blev lanceret for første gang i Sverige i 1999. Boxer TV er et svensk firma, der ligner Viewpoint Bredbånd, har krydset kanalen for at give Danmark bedre muligheder på det elektroniske fjernsynsmarked.

Boxer-tv fungerer anderledes end de andre traditionelle udbydere på det elektroniske tv-marked. Boxer bruger ikke kabel eller parabol, men i stedet for din egen stue antenne. Alt hvad der kræves udover din helt egen stue rum antenne er en radioboks sammen med et boxer kort, som du begge får, når du bestiller Boxer TV.

Med denne opsætning betyder det, at alle kan se Boxer TV.
Hvad skal jeg gøre med Boxer?

Boxer tilbyder udelukkende digital tv og intet andet. Du kan ikke få en telefoni eller internet på Boxer, men også på den anden side tilbyder de dig nogle utrolig fleksible muligheder i elektronisk fjernsyn.

I løbet af skrivningstiden tilbyder Boxer TVn følgende fjernsynspakker:

Boxer Flex
Boxer Flex8
Boxer Max

Boxer opererer med et par almindelige tv-kanaler I deres bundter, og hvis du f.eks. Vælger, kan Boxer Flex8 udskiftes i ens tv-bundle hver måned uden ekstra omkostninger. Det betyder, at du kan skifte kanaler på vej, hvis de er blevet for kedelige, eller når der er mange nye, mere spændende fjernsynskanaler at vælge imellem.
Hvilke tv-kanaler tilbyder Boxer-tilbud?

Boxer TV har et moderat udvalg af tv-kanaler. Det er ikke det store udvalg af tv-kanaler, du skal veje den største, når du vælger at købe Boxer TVn.

Blandt de mest fremragende tv-kanaler er:

TV2
TV2/News
TV2/Charlie
TV2/Zulu
TV2/Sport
TV2/Fri
Kanal 4
Kanal 5
Kanal 6
Kanal 9
TV3
TV3Plus
TV3+
TV3Sport
TV3Max
EuroSport1
EuroSport2
ID-Investigation Discovery
Discovery Channel
AnimalPlanet
DK4
TLC
MTV
VH-1
Disney Channel
Disney Junior
nikolodeon
ComedyCentral
Histoty

Derudover kan du se disse kanaler som en del af Boxer
DR1, DR2, DR3, DRK, DRRamasjng, DRUltra, ZDF, SVT1, nrk1,

Du kan få god underholdning fra Boxers tv-kanaler, men der er andre steder, hvor du får stadig mere spændende kanaler end hos Boxer.
Samlet vurdering af Boxer TV

Boxer TV er et pust af ren luft på det digitale fjernsynsmarked. Hvis du ikke har mulighed for at have parabol, og heller ikke ønsker at bruge mange penge på YouSee eller TDC for at få kabel-tv, kan Boxer være et fantastisk udvalg.

Konceptet med at få digitalt fjernsyn via sofaenantenne er strålende og også en utrolig simpel måde at få digitalt fjernsyn på.

I pris er Boxer TV lidt svagt i forhold til udvalg vs. pris.

Boxer TV er bedst egnet til folk, der ikke ønsker et stort tv-bundpakke eller vil have bredbånd i deres tv-løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *